Incepand cu anul 2000, cand aveam aproape 14 ani,in momentele mele de singuratate cand simteam si eu nevoia sa am pe cineva alaturi am realizat mii si mii de nuduri, mii si mii de reprezentari ale iubirii mele ideale, mii si mii de chipuri ale cele pe care mereu mi-am dorit sa o am alaturi.

 Imaginile de mai jos sunt doar o parte dintre miile de desene pe care le-am realizat in ultimii 10 ani in clipele mele de singuratate cand simteam nevoia sa iubesc si sa fiu iubita. Nu am putut sa le incarc pe toate pentru ca sunt foarte multe, cateva mii, cateva mii de vise de iubire, cateva mii de chipuri ale Galateei mele, ale celei pe care toata viata mi-am dorit-o langa mine

Din anul 2000 visez la un univers in care sunt doar eu cu EA in lumina galaxiilor

Univers Univers2

Acestea sunt doua desene pe care le-am realizat in anul 2000 si in 2001, când aveam doar 14 ani si începeam sa visez la un univers de vis in care sunt doar eu cu EA, Eva ancestrala a mintii mele, cea pe care mereu mi-am dorit-o langa mine, dar atunci, in anul 2000, când aveam 14 ani dorința a devenit atât de arzătoare incat am început sa redau imaginea ei prin pictura.

Si acum, ca si atunci visez la aceleași lucruri, visez la același univers minunat, la lumina albastra a corpurilor planetelor pline de viața ca Pamantul, la stelele, la nebuloase, la galaxii si la o planeta pe care sa fiu doar eu cu EA.

Mai jos sunt creațiile mai noi pe care le-am realizat reluând aceasta tema veche de mai mult de 10 ani: doua desene in pix si un filmuleț in care vorbesc despre povestea tabloului “O fantezie”, tablou care a avut la baza aceeași fantezie.

EvaCosmica-01 EvaCosmica[7]

Acestea sunt desenele noi pe care le-am realizat pornind de la ideea mea din anul 2000: o femeie frumoasa, un etern feminin, o Eva cosmica ce sta in lumina galaxiei si tine in palmele ei flacăra vieții, o sfera de lumina albastru-violet si o trimite spre o planeta albastra cum e Pamantul, o planeta unde poate exista viața. De 10 ani îmi place sa îmi imaginez ca sunt eu acolo cu ea, ca îmi oferă mie flacăra vieții si iubirea ei fara de margini, iubirea ei pura iar cand creez aceste desene sau când le privesc îmi imaginez ca e real, ca sunt cu ea in lumina stelelor si a galaxiei iar acest vis de iubire îmi da putere deși e doar un  vis, unul din lucrurile pe care le pot atinge doar cu imaginația mea si la care nu pot ajunge niciodată. Cat de mult mi-as dori ca măcar o farama din visul acesta sa fie real, sa-mi dea aripi sa zbor spre galaxii

 

 "Femeie între stele şi stea între femei"asa zicea Eminescu in poezia "Din valurile vremii". Si eu de 10 ani o vad in toate, o vad printre stele, o vad in toata natura ca pe o zeita a universului meu mental. Parca vad imaginea ei printre stele, asa cum o vedea si Eminescu, mai stralucitoare decat orice stea si daca ar fi reala as plasa-o in centrul universului meu. Asa cum zicea si poeta Sappho stelele si luna palesc cand apare chipul ei.
Acesta este un desen pe care l-am realizat ieri folosind un pix albastru si un marker galben fosforescent(culoare pe care din pacate scanerul nu o percepe si nici in fotografia de mai sus nu a iesit ata de luminoasa cum este in realitate) iar mai jos este o pictura foarte asemanatoare pe care am realizat-o acum 10 ani.


Make a free website with Yola