Marte in trecutul indepartat, pe vremea cand exista viata pe acea planeta


Așa îmi imaginez eu planeta Marte pe vremea cand aceasta era o planeta ca si Pamantul, o planeta jumate verde, jumate albastra, cu un ocean in emisfera nordica si un continent plin de vegetație in emisfera sudica. Pe vremea aceea pe Marte exista viața si probabil si o civilizație care a lăsat in urma piramidele si sfinxul din zona Cydonia si probabil si unele piramide de pe Pamant. Nu se știe ce anume a stricat condițiile de pe Marte in așa hal incat oceanul plin de viața a dispărut dar eu una cred ca un corp foarte dens, probabil format din quarcuri strange sau un corp cu o viteza relativista a intrat prin zona unde acum este Hellas Platina si a iesit pe unde acum este Tharsis montes.
Dezastru
Acest corp care avea un câmp gravitațional foarte puternic a tras dupa el o parte din materia din care era formata planeta si o parte din apa si din atmosfera planetei.
Am realizat aceasta pictura in ulei pe pânza acum doua zile


Rosette

Aceasta este Nebuloasa Rosette, o pictura prin care am asternut pe hartie ceea ce imi sugereaza mie acest trandafir cosmic numit Rosette care imi aminteste de frumusetea si delicatetea unui trandafir alaturi de chipul unei tinere fete. Pictura s-a vandut la expozitia de la USAMVB din 2008


 

Mai multe peisaje spatiale puetti gasi pe situl http://spacepaintings.yolasite.com/


Make a free website with Yola